X BOOTH

Koncept

X Booth är en innovativ teknologi för marknadsföring och event....

...maskerad till ett photobooth för sociala medier.

En aktivitet i din butik eller lokal lockar fler kunder och med en aktivitet som X Booth har du en aktivitet som passar alla åldrar. Du ger din kund möjlighet att visa upp erbjudanden, olika produkter eller hur roligt de har det hos er för sin umgängeskrets och på sätt skapa en efterfrågan. Dessutom stärker det ditt varumärkes synlighet när kunderna delar sina foton med din logga på social media och fortsätter att göra det långt efter de lämnat era lokaler.

Till skillnad från de gamla fotobåsen tar Dreamcatcher  Photobooth upp väldigt liten plats och passar i de flesta utrymmen. Dessutom kan vi erbjuda att ta fram en specialdesign som passa era behov.

i samarbete med

Aktivera & Engagera

Aktivera dina gäster med X Booth - Social media photobooth, genom att låta dem dela sina bilder på sociala medier och exponera ditt varumärke för ny publik. Vi hjälper er med den grafiska utformningen så att ert varumärke och budskap alltid blir tydligt när bilderna sedan sprids i olika sociala kanaler. Ni kan välja att låte era deltagare ta en klassisk stillbild, GIF, Burst/Boomerang, Green Screen eller med animerad bakgrund.

DELA DIREKT PÅ SOCIALA MEDIER

När deltagaren tagit sitt foto kan denne enkelt dela sitt foto via SMS eller e-post. Om så önskas finns möjligheten att dela foton direkt till Facebook, Instagram eller Twitter. Ni kan också välja att dela foton på en anpassad mikrosite så att alla kan ta del av varandras fotom. Givetvis med er specifika branding.

STATISTIK

Genom att lära känna din målgrupp blir det lättare att marknadsföra er till dem. När du använder X Booth  har du möjlighet att ta del av värdefull information gällande målgruppen och lära dig mer om era kunder. X Booth kan anpassas för vilken sorts information som den samlar in så att ni får in rätt typ av information från dina gäster. X Booth kan också användas för att köra tävlingar eller samla in kontaktuppgifter

DESIGN

X Booth kan designas efter behov och smak både utvändigt såväl som invändigt.  Mjukvaran är fylld med många spännande funktioner som ger dig möjlighet att skapa unika upplevelser om och om igen. Vi kan skapa anpassade e-postmeddelanden, microsites, textmeddelanden och fotodelningen så att dina besökare/kunder får en engagerande upplevelse som fortsätter att spridas långt efter de har gått hem.  Vill du prova något annorlunda?

Prova då på vårt extremt populära “digital props”-filterna där de snabbt kan förvandla sig till något magiskt direkt i X Boothen.

VIKTIG INFORMATION GÄLLANDE DCE!

Dreamcatcher Eventdesign ligger för tillfället i viloläge pga annat arbete. Enstaka uppdrag kan genomföras. Vid förfrågningar gällande koncept vänligen ring 0733-311246.